Kapak

Sayfa 2 - 3

Sayfa 4 - 5

Sayfa 6 - 7

Sayfa 8 - 9

Sayfa 10 - 11

Sayfa 12 - 13

Sayfa 14 - 15
 

TEŞEKKÜRLER

     Öncelikle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Orhan Düzgün ile ekibi ve temsilcimiz Şaban Kök'e destek ve yararlı önerileri için teşekkürlerimizi sunmak isteriz. Benzer biçimde bize her konuda destek olan Yozgat Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut ile Yozgat Müzesi çalışanları ve Müdür Vekili Hasan Şenyurt'a da teşekkür borçluyuz. Projemizi çeşitli biçimlerde desteklemeye devam eden Yozgat Valisi Amir Çiçek, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile İl Özel İdaresi, TEDAŞ ve Türk Telekom yöneticileri ve ekiplerine müteşekkiriz. Sorgun Kaymakamı Ertuğrul Kılıç ve Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve ekiplerine de yardımları ve cömert bağışları için içtenlikle teşekkür ediyoruz.
     Projemiz Ankara İngiliz Arkeoloji Enstitüsü himayesinde bulunmakla ve bu kapsamda Türkiye'de çalışma olanakları sunulmakla birlikte, maddi destek almamaktadır. Ankara'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi çalışma yılı boyunca araştırma ve yayın çalışmaları için mekân sağlamakta ve Chicago Yakın Doğu Araştırmaları Ensitüsü'nde gerçekleştirilen arazi sonrası çalışmaları Scott Branting tarafından yürütülmektedir.
     Bizlere geleneksel Anadolu misafirperverliğiyle evsahipliği yapan Şahmuratlı Köyü sakinleri ile Muhtar Turan Baştürk'e teşekkür borçluyuz. Sorumluluk bilinciyle görevinden çok daha fazlasını yapan Kerkenes Bekçisi Mehmet Erciyas'a da müteşekkiriz. Özverili çalışmalarıyla projeye destek veren tüm Kerkenes ekibi üyeleri ve köy sakinleri arasından bize yardımcı olan herkese minnettarız.

 
08dpng0101 09ksitemap